Kort nieuws

Automobilist knalt tegen paaltje in Landgoederenbuurt

Zaterdag kreeg de politie aan het eind van de middag een melding dat een auto tegen een paaltje was gereden op de Sportlaan. Eenmaal ter plaatse bleek de bestuurder waarschijnlijk onder invloed van alcohol te zijn. Een ambulance werd besteld om hem te controleren.

De automobilist is tegen een paaltje gereden van het fietspad tussen de Sportlaan en de Baroniestraat. Het bleek dat de man niet op de Sportlaan had gereden, maar uit het Polderpark over het fietspad kwam. Over de Jaap Nippadbrug bereikte hij de Sportlaan, waar hij rechtdoor tegen het paaltje reed.

Omdat de man kennelijk onder invloed verkeerde en er geen zekerheid was over eventuele verwondingen werd een ambulance geregeld om hem te controleren. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. In de auto zat ook nog een klein kind. Deze is ongedeerd gebleven en werd door de politie naar de moeder gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *