Nieuws

Kleine brand bij bedrijf Poldervlak

Bij een bedrijf op industriegebied Poldervlak is donderdagochtend brand uitgebroken. De brand is ontstaan in een ruimte in het bedrijf en kon door de brandweer worden geblust voordat deze zich kon uitbreiden.

De brandweer werd rond half zeven gealarmeerd voor de brand, in een pand aan de Zandzuigerstraat. In eerste instantie was het moeilijk om het pand binnen te komen. De brandweer heeft zich met behulp van een kettingzaag toegang verschaft.

Eenmaal binnen bleek de brand zich nog in het compartiment te bevinden waar het was ontstaan en kon deze snel worden geblust. Wat er precies heeft gebrand en wat de oorzaak is geweest was nog niet bekend. Nadat het pand was geventileerd werd door de politie een nader onderzoek ingesteld.

Een ambulance is ter plaatse gekomen om twee personen te controleren op rookinhalatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *