Nieuws

Dode gevonden in woning Messiaenplantsoen, verdachte aangehouden

In een woning aan het Messiaenplantsoen in Muziekwijk is vrijdagochtend een overleden persoon aangetroffen.

Dat heeft de politie bekend gemaakt. Rond 11.30 uur troffen gealarmeerde agenten het levenloze lichaam aan van een vrouw. Omdat de omstandigheden rond haar overlijden niet helder zijn hebben (forensisch) rechercheurs  onderzoek gedaan in zowel de woning als de flat zelf. Een 40-jarige man is aangehouden, zijn betrokkenheid wordt nader onderzocht. Deze man is een bekende van het slachtoffer.

Eerder deze week was er eveneens een incident in dezelfde flat op het Messiaenplantsoen waarbij veel politie werd ingezet. Een persoon werd daarbij aangehouden. Of er een verband is tussen beide incidenten is nog niet duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *