Nieuws

Fietser ernstig gewond na ongeval met auto Bartokweg

Zondagavond is er een fietser ernstig gewond geraakt na een ongeval met een auto op de kruising van de Bartokweg met het Chopinpad. De brandweer moest er aan te pas komen om de fietser uit de benarde positie vandaan te krijgen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 18:55 uur. Een fietser werd aangereden door een auto. De fietser is vervolgens nog een aantal meters door de auto meegesleurd. De fietser lag in een dermate benarde positie, half onder de auto die betrokken was bij de botsing en een geparkeerde auto, dat de brandweer nodig was om de fietser te bevrijden.

Nadat de fietser was bevrijd en gestabiliseerd door het aanwezige ambulancepersoneel, is de fietser met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Op de betreffende kruising zijn vooral in het verleden erg veel ongevallen gebeurd. Sinds de aanpassingen aan de kruising is het aantal ongevallen afgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *