Nieuws

Aanrijding tussen stadsbus en brommer bij Station Parkwijk

Bij Station Parkwijk is maandagmiddag rond 16:50 uur een brommerrijder lichtgewond geraakt na een aanrijding met een stadsbus. De bus naderde de oversteekplaats met het Spoorbaanpad toen op dat moment een brommer de busbaan overstak waarna de twee met elkaar in botsing kwamen. Het slachtoffer werd door het toegesnelde ambulancepersoneel nagekeken maar bleek niet ernstig gewond te zijn geraakt. De bestuurder van de brommer is ter controle overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Vanwege het onderzoek zijn buslijn 5 & 7 omgeleid via Sallandsekant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *