Nieuws

Overleden persoon aangetroffen in het water Delfzijlsingel

Zondagavond zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een persoon te water langs de Delfzijlsingel in Stedenwijk. Het slachtoffer is overleden.

Omstreeks 21:45 uur werd er alarm geslagen waarop onder andere de brandweer met een duikteam ter plaatse is gekomen. De duikers zijn direct het water ingegaan om het slachtoffer uit het water te halen. Twee ambulances en een Mobiel Medisch Team werden eveneens opgeroepen. De hulp kwam helaas te laat aangezien het slachtoffer al overleden bleek te zijn.

De Forensische Opsporing is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak. Een schouwarts heeft daarbij geassisteerd. Onduidelijk is nog hoe de persoon te water is geraakt. Ten tijde van de hulpverlening is de Spoordreef richting het Centrum afgesloten geweest voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *