Kort nieuws

Auto slaat over de kop bij wegwerkzaamheden Havendreef

Maandagmiddag heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Havendreef. Meerdere betrokkenen, onder wie kinderen, zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Omstreeks 15:40 uur vond de aanrijding plaats. De auto botste op de betonnen scheiding tussen de twee rijrichtingen. Door de botsing is de auto over de kop geslagen. Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen om de betrokkenen na te kijken en naar het ziekenhuis te vervoeren.

De dienst Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om het ongeval in kaart te brengen. Een berger heeft de zwaar beschadigde auto afgevoerd. Ten tijde van de hulpverlening is de Havendreef richting de A6 afgesloten geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *