Kort nieuws

Auto volledig uitgebrand in De Laren

Zondag tegen het middaguur is een auto volledig uitgebrand op de Sprenglaar in Almere Haven. De inzittenden konden tijdig de auto verlaten en raakten niet gewond. 

Rond 11:45 uur reed een auto over de Sprenglaar toen er plotseling brand ontstond. De bestuurder heeft de auto meteen aan de kant gezet en kon samen met zijn bijrijder de auto tijdig verlaten. Politieagenten die snel ter plaatse waren hebben de bovenliggende woningen van de nabijgelegen flat ontruimd.

Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de auto volledig in brand. Brandweerlieden hebben de auto met schuim geblust en konden voorkomen dat de brand oversloeg naar de naastgelegen flat. De geschrokken bestuurder is door de politie thuisgebracht en de auto is door een bergingsbedrijf weggesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *