Nieuws

36 woningen ontruimd bij brand Odeonstraat

In de nacht van zondag op maandag is er brand uitgebroken in een spacebox woning aan de Odeonstraat. 36 woningen zijn ontruimd. Eén persoon raakte lichtgewond. 

Even na 02:00 uur brak brand uit in één van de spacebox woningen aan de Odeonstraat aan de rand van Filmwijk. De brand was uitslaand waarna de hulpdiensten al snel opschaalde naar grote brand en Grip 1. Uit voorzorg waren er meerdere ambulances en een traumahelikopter ter plaatse gekomen.

De brandweer heeft alle spaceboxen gecontroleerd om er zeker van te zijn dat er niemand meer aanwezig was. Enkele bewoners zijn door de hulpdiensten uit hun woning gehaald. Een persoon raakte lichtgewond en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Woningen ontruimd
De brandweer laat weten dat vanwege de brand 36 woningen zijn ontruimd. De bewoners zijn opgevangen in het politiebureau. Zij worden later vannacht naar het gemeentehuis gebracht voor tijdelijke opvang. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *