Nieuws

Kijkdag gestolen gereedschap Almere

De politie organiseert zaterdag 12 januari een kijkdag in verband met de vondst van een grote hoeveelheid vermoedelijk gestolen gereedschap in Almere. Is uw gereedschap ontvreemd, ontdek dan snel hoe u mee kunt doen met deze kijkdag.

De kijkdag vindt plaats op 12 januari aan de Baljuwstraat 2 in Almere. Gezien de grote belangstelling, werkt de politie met tijdvakken. Kijkers worden ingedeeld op basis van achternaam. De politie heeft woensdag 19 december bij een inval in een woning in Almere Haven een grote hoeveelheid goederen aangetroffen die zeer vermoedelijk van diefstal afkomstig is. In de woning lag opvallend veel elektrisch gereedschap. Alle goederen zijn meegenomen naar het politiebureau waar gekeken wordt of ze gekoppeld kunnen worden aan aangiftes. Een aantal goederen is direct gekoppeld aan een aangifte. De 59-jarige inwoner is aangehouden op verdenking van heling.

Kijk voor meer informatie in dit artikel op politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *