Kort nieuws

Drie mannen aangehouden voor vernielingen station Oostvaarders

De politie heeft drie 18-jarige verdachten uit Almere opgepakt wegens openlijke geweldpleging op en rondom station Almere Oostvaarders. De politie doet nog verder onderzoek.

In de nacht van 31 december op 1 januari kreeg de politie omstreeks 01.00 uur een melding binnen van vernielingen op en bij station Almere Oostvaarders. Meerdere verdachten zouden ruiten hebben vernield en er lag veel glas op de perrons. Ook zou er een fiets op het spoor zijn gegooid. De verdachten verlieten het station via het spoor richting de Balistraat. Door de vernielingen konden er 1 januari twee uur lang geen treinen stoppen op het station.

De politie heeft de drie mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging en doet verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *