Persberichten

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding

Een man die zondagmiddag 7 oktober werd gezocht omdat hij mogelijk gezien was met een vuurwapen, is dezelfde dag aangehouden.

Zondagmiddag 7 oktober rond 15.00 uur kreeg de politie een melding dat een bewoner van de Antillenweg in de Eilandenbuurt werd bedreigd. Hierbij zou mogelijk een vuurwapen zijn gezien. De politie is meteen een zoekactie gestart waarbij onder andere de politiehelikopter is ingezet.  De identiteit van de gevluchte man was bekend en s’avonds zagen agenten de man, 31 jaar uit Almere, rijden in een auto op de Buitenhoutsedreef.  Op de Trekweg stopte de verdachte de auto en rende weg. Agenten hebben hem aan kunnen houden.  Hierbij is een waarschuwingsschot gelost.

Dit is een persbericht van politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *