Kort nieuws

Gewonde bij aanrijding Hollandsedreef

Op de Hollandsedreef heeft dinsdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 14:00 uur kwamen op de kruising met de Multatuliweg twee auto’s met elkaar in botsing. Eén van de auto’s werd in de zijkant geraakt door een andere auto. Een inzittende is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat de oorzaak is geweest van de aanrijding.

Vanwege het ongeval was de Hollandsedreef richting de Stedendreef enige tijd dicht tussen de Louis Armstrongweg en de Bartokweg. Beide auto’s hebben flinke schade opgelopen. Een bergingsbedrijf heeft beide auto’s weggesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *