Nieuws

Twee gewonden bij woningbrand van Eesterenplein

In een woning aan het C. van Eesterenplein in de Bouwmeesterbuurt is zondagmiddag rond 14:00 brand uitgebroken.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het te gaan om een brand op het balkon van een appartement aan de kant van de W. Bruinstraat. Een matras was daar door onbekende oorzaak in brand gevlogen. De brand kon uiteindelijk snel worden geblust. Al het materiaal wat vlam had gevat is voor de zekerheid door de brandweer naar beneden gegooid.

Naast meerdere brandweereenheden kwam ook een ambulance ter plaatse ter verzorging van twee bewoners die gewond waren geraakt. Eén persoon is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel, de ander is met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *