Nieuws

Drie mannen met wapens aangehouden

De politie heeft zondagavond drie mannen op de Vaartsluisweg aangehouden. Ze waren in het bezit van vuurwapens die niet van echt te onderscheiden waren.

Rond 19.00 uur kregen agenten de melding dat er drie mannen met een vuurwapen zouden lopen op de Vaartsluisweg. De mannen waren in een auto gestapt en weggereden. De auto kwam de politie tegemoet rijden waarna de agenten een zogeheten uitpraatprocedure startten. Drie mannen van 20, 23 en 31 jaar oud afkomstig uit Almere werden aangehouden. In totaal werden er drie vuurwapens aangetroffen die niet van echt te onderscheiden waren. Alle wapens alsmede het voertuig waar ze in reden zijn in beslag genomen en de recherche doet onderzoek.

Tekst: Persbericht politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *