Nieuws

Veel schade bij aanrijding op busbaan Tussen de Vaarten

Maandagmiddag heeft er tussen twee auto’s een aanrijding plaatsgevonden. Het ongeval vond plaats op de busbaanovergang met de Hendrik Werkmanstraat. Volgens getuigen reed een van de auto’s met hoge snelheid over de busbaan.

Door de klap kwam een van de auto’s na ruim 200 meter tot stilstand, nadat hij door de bosschages was gereden. Brokstukken lagen verspreid over een grote afstand. Zeker één persoon zou zijn afgevoerd naar het ziekenhuis, aldus een getuige van het ongeval. Ook zou er een persoon zijn meegenomen door de politie. De politie is echter onbereikbaar voor commentaar.

Hulpdiensten hebben de omgeving van het ongeval afgezet en doen onderzoek naar de toedracht. Een aanwezige hond is door de dierenambulance onderzocht. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen meegenomen.

8 gedachten over “Veel schade bij aanrijding op busbaan Tussen de Vaarten

 • Was er op dat moment in een bus naar halte tussen de vaarten noord , de grote zwarte auto reed met zeer hoge snelheid op de busbaan zelf . de buschauffeur belde op naar ik denk politie , en zei dat zijn bus een camera op voorkant had dus die hardrijder zou er vast en zeker op staan , denk dus ook dat hij degene is die meegenomen is door de politie . Van mij mogen zo’n figuur zijn rijbewijs afpakken .

  Beantwoorden
 • E.M hartman

  Bestuurder van zwarte grote auto reed met zeer hoge snelheid op busbaan zelf , waarom geen idee . Maar denk ook dus dat hij de gene is die meegenomen is met de politie . Rijbewijs innemen moeten ze .

  Beantwoorden
 • Ik woon er zelf ook.. als je ziet hoe jongeren tegenwoordig de fietspaden ook op racen.. NIET NORMAAL. Wordt eens tijd dat dit aangepakt wordt.

  Beantwoorden
 • Er gaan ook geluiden rond dat de oorspronkelijke bestuurder (man) heeft gereden en dat hij na het ongeluk tegen zijn passagier (vrouw) zei dat zij moest zeggen dat zij reed. Volgens mij heeft die man iets te verbergen. Ik denk dat hier een strafrechtelijk onderzoek wel noodzakelijk is. Iemand Die bewust zo hard rijdt en willens en wetens brokken maakt mag van mij een tijdje opgesloten worden.

  Beantwoorden
 • Die kleine auto had natuurlijk nog groen licht,en dat is waar kinderen ook naar kijken,zo had die andereauto dus ook een paar kinderen dood kunnen rijden.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *