Aanrijding tussen fietser en scooter

Op het Pirellipad heeft zondagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een fietser. De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.

Op het Pirellipad ter hoogte van het Fanny Blankers-Koen Sportpark kwamen rond 14:10 uur een scooter en een fietser met elkaar in botsing. De bestuurder van de fiets raakte daarbij gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam kwam met de helikopter ter plaatse om medische assistentie te verlenen.

De Verkeers Ongevallen Analyse-dienst van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Vanwege het onderzoek was het fietspad enige tijd afgesloten.

Een gedachte over “Aanrijding tussen fietser en scooter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.