Kort nieuws

Auto slaat over de kop op Hogering

Woensdag heeft aan het einde van de middag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Hogering ter hoogte van de Kruidenwijk. Door het ongeval ontstond er een file op de Hogering in de richting van Almere Buiten.

Het ongeval gebeurde omstreeks 17:15 uur. De bestuurder van de auto kwam vermoedelijk in de middenberm terecht met de wielen van de auto. De bestuurder reed naar rechts, sloeg over de kop en kwam in tegengestelde richting tot stilstand in de rechterberm.

Vanwege mogelijke beknelling werd ook de brandweer ingeschakeld. Niemand hoefde door de brandweer te worden bevrijd. De bestuurder kwam met de schrik vrij. Eén rijstrook was tijdelijk afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *