Nieuws

Kapotte glasplaat op station Almere Centrum

Door een kapotte glasplaat reden er woensdag minder treinen van en naar Almere Centrum. Sinds 20:30 uur rijden de treinen weer volgens dienstregeling. 

Woensdagmiddag werd rond 16:30 uur spoor 1 op station Almere Centrum afgesloten vanwege een gebroken glasplaat boven het spoor. Een deel van de glasplaat kwam op het spoor terecht. Vanwege de glasplaat is er geen treinverkeer mogelijk via het betreffende spoor. Treinen worden omgeleid via de andere drie sporen. Sommige treinen vallen door de versperring uit.

Eerder ontstonden ook al problemen door kapotte glasplaten. Het glas aan de noordwestelijke perronkap is vervangen door een groot doek. Deze glasplaat hangt echter boven het spoor en is niet vervangen. De treinen rijden weer normaal rond 20:30 uur.

 

2 gedachten over “Kapotte glasplaat op station Almere Centrum

  • Kunnen ze niet beter al die glasplaten verwijderen? Het is iedere keer weer problemen daarmee.
    En kunnen de treinen serieus niet verder rijden wegens een beetje glas op ’t spoor?…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *