Persberichten

Politie zoekt getuigen van beroving Muzenpark


Politie tekens lichtbalkIn de nacht van dinsdag 16 op woensdag 17 augustus is een 34-jarige man uit Almere beroofd van zijn telefoon in het Muzenpark. De politie zoekt getuigen van de beroving.

Hij liep rond 02.15 uur door het park en passeerde drie jongeren die op een bankje zaten. Even later stond een van deze jongens plotseling naast hem en trok de smartphone uit zijn handen. Het drietal ging er vervolgens vandoor in de richting van de Louis Armstrongweg. Het slachtoffer bleef ongedeerd.

De politie zoekt getuigen die meer informatie hebben over het drietal in het park. Alle drie waren donkergetint, tussen de 20 en 25 jaar en in het donker gekleed. Heeft u informatie? Bel dan met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *