Nieuws

Gewonde bij ernstig ongeval op A6

Op de A6 bij afslag Almere Poort heeft donderdagochtend een ernstig ongeval plaatsgevonden. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht. 

Het ongeval gebeurde rond 08:30 uur bij de afslag Almere Poort. In de richting van Lelystad raakte een bestuurder van de weg en reed vervolgens tegen een RIMOB. Bij een aanrijding van de RIMOB worden de buizen geknikt, waardoor de botsingsenergie wordt opgevangen.

De automobilist raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Een arts werd met de traumahelikopter ingevlogen om te assisteren bij de hulpverlening. De bestuurder is met een ambulance naar het AMC in Amsterdam gebracht.

De afslag is vanwege het ongeval tot ongeveer 12:00 uur afgesloten geweest.

Foto 1-2: Politie/ Peter Meijer

Foto 3-4: Rijkswaterstaat / @ChristiaanWis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *