Nieuws

Gewonde na felle brand in bedrijfspand Markerkant

Dinsdagavond heeft er een felle brand gewoed in een bedrijfspand aan de Markerkant. Bij de brand is één gewonde gevallen.

Kort voor 21:30 uur brak er brand uit in een autobedrijf aan de Markerkant. De brand breidde zich snel uit. Bij aankomst van de brandweer bleek de brand van dusdanige grootte, dat inzet van extra bluseenheden vereist was. Ook kwamen er twee ambulances ter plaatse om de betrokkene(n) te behandelen.

De brand werd door zowel brandweerlieden op de grond als brandweerlieden vanuit de hoogwerker bestreden. De toegang tot het naastgelegen pand is door de brandweer geforceerd, om ook daar de reeds overgeslagen brand te kunnen bestrijden.

Na een klein halfuur was de brand onder controle en is men begonnen met het controleren en nablussen. Eén slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Wat de exacte oorzaak van de brand is, is niet bekend. De schade is groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *