Kort nieuws

Brand in hoop stro Jaap Edenpad

Vrijdagavond is de brandweer uitgerukt naar het Jaap Edenpad in Almere Buiten vanwege een brandende hoop stro. Brandweerlieden hadden de brand snel onder controle.

Rond 19:30 uur kreeg de brandweer een melding dat er in het park iets in brand stond. Ter hoogte van het Pirellipad bleek een hoop met stro in brand te staan. De brandweer heeft het stro uit elkaar gehaald en het vuur geblust.

Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. Mogelijk is de brand door broei ontstaan.

Een gedachte over “Brand in hoop stro Jaap Edenpad

  • Dit is brandstichting. Kort daarvoor had ik twee jongeren betrapt in het bos aan het decemberpad daar hadden er twee jongeren poging gedaan tot brandstichting kort nadat ik ze zag gingen ze daar weg en lipen ze over het decemberpad richting het jaap endenpad ik ging nog even het bos in om te controleren of mijn vermoedens klopten en inderdaad ze hadden het laten branden tegen een verrotte boom gelukkig weet ik aardig wat je moet doen dus takken weg aarde er over heen en uittrappen jongens daarna niet meer gezien.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *