Brandweer rukt uit voor twee stormschades

De brandweer is zaterdag in Almere Buiten uitgerukt voor twee stormschademeldingen. Er was sprake van lichte schade. 

Rond 14:30 uur dreigde een steiger in de Stockholmstraat mogelijk om te vallen door de harde wind. De steiger stond daar vanwege verfwerkzaamheden. Brandweerlieden zijn de steiger opgegaan en hebben een doek dat vastzat aan de steiger losgemaakt. Hiervoor ving de steiger aanzienlijk minder wind.

Bij een appartementencomplex aan de Zonnebloemweg lieten tegels aan de zijkant van de muur los. De brandweer heeft het gebied afgezet met lint en een hoogwerker ter plaatse laten komen om enkele loszittende tegels los te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.