Nieuws

Lesauto total loss na aanrijding met stadsbus Hospitaaldreef

Donderdagochtend heeft op de oversteekplaats van de Bodestraat naar de Hospitaaldreef een ongeval tussen een stadsbus en een lesauto plaatsgevonden. De auto raakte door de botsing total loss. Volgens getuigen zat de instructeur zelf achter het stuur, en raakte bij het ongeval niet gewond. De stadsbus die in de richting van de Filmwijk reed kwam er beter vanaf, met alleen wat schade aan de zijkant. Een inzittende van de bus is met onbekend letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De afdeling verkeers ongevallen analyse van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Door het ongeval waren bussen genoodzaakt om via de Hospitaaldreef, Cinemadreef en de Oscarlaan om te rijden. Dit leidde tot enige vertraging voor de passagiers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *