Nieuws

Flinke brand in bedrijfspand Televisieweg

Woensdagmiddag is er brand uitgebroken in een bedrijfspand aan de Televisieweg op industrietrein Gooisekant. Bij de brand kwam flinke rookontwikkeling vrij.

Kort na 12:00 uur werd de brand ontdekt, er was op dat moment niemand aanwezig in het bedrijfspand. De brandweer kwam met meerdere bluseenheden en een hoogwerker ter plaatse. Aangezien er niemand aanwezig was in het pand werd de toegang geforceerd door de brandweerlieden. Zij zijn vervolgens begonnen met het blussen van de brand.

Gezien de lange bluswerkzaamheden werd er waterwinning opgebouwd vanuit een brandkraan. Middels de hoogwerker en een warmtebeeldcamera werd het dak gecontroleerd op warmtebronnen. Het pand is vervolgens geventileerd. Het is niet bekend wat de oorzaak van de brand is. De schade als gevolg van de brand zal later worden geïnventariseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *