Nieuws

Veel schade na ongeval Havendreef

Vrijdagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Havendreef met de paralleldreef. Er zijn geen gewonden gevallen, wel was er veel schade.

Het ongeval vond kort na 22:15 uur plaats. De zwarte auto, komend vanaf de Paralleldreef, kwam in botsing met de grijze auto, komend vanaf de havendreef. Een ambulance en de politie zijn ter plaatse gekomen om hulp te verlenen aan de betrokkenen. De ambulancedienst heeft de betrokkenen nagekeken op verwondingen, niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is ter plaatse gekomen om het ongeval in kaart te brengen. Beide voertuigen zijn door een berger afgevoerd. Het overige verkeer ondervond ten tijde van de hulpverlening geringe hinder.

Een gedachte over “Veel schade na ongeval Havendreef

  • Kees lambregtse

    Positief is de hulpverlening van omstanders en de vooral ook de politie die gedurende de afhandeling gefocust bleven op t menselijke aspect naast de handhaving veiligheid en veiligstellen sporenonderzoek. Gaf ons een gerust gevoe

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *