Kort nieuws

Twee auto’s total-loss na aanrijding op Veluwedreef

Op de Veluwedreef heeft maandagavond een flinke aanrijding tussen twee auto’s plaatsgevonden. 

Het ongeval gebeurde op de kruising ter hoogte van de Palmpolstraat. Naast politie en ambulance kwam ook de brandweer ter plaatse vanwege een mogelijk beknelling maar daar bleek geen sprake van te zijn. Een van de betrokkenen is gecontroleerd in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Door de aanrijding raakte beide voertuigen total-loss. Twee bergers zijn ter plaatse gekomen om deze mee te nemen. De weg is enige tijd afgesloten geweest voor al het verkeer richting het centrum komende vanaf de A6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *