Persberichten

Vrouw beroofd en gestoken in Parkwijk, dader(13) aangehouden

politieOp zaterdagavond raakte een vrouw gewond bij een straatroof. Een verdachte kon worden aangehouden.
Omstreeks 20.15 kreeg de politie de melding dat een 22-jarige vrouw uit Almere op de Parkwijk slachtoffer geworden was van een beroving. Vier personen hadden de vrouw beroofd en zij was met een scherp voorwerp in haar hand gestoken. Agenten gingen direct ter plaatse om de vrouw op te vangen. Andere agenten keken in de omgeving uit naar de verdachten. De agenten zagen in de omgeving twee personen hard rennen en een 13-jarige jongen uit Almere kon uiteindelijk worden aangehouden. Hij was bezweet en had bloed op zijn kleding. De jongen werd direct ingesloten voor verhoor. De vrouw liep een kleine wond op aan haar hand welke gehecht moest worden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Een gedachte over “Vrouw beroofd en gestoken in Parkwijk, dader(13) aangehouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *