Kort nieuws

Camper brandt volledig uit

Zaterdagmiddag is op de Argonweg in Almere poort een camper volledig uitgebrand. Het voertuig stond in de berm geparkeerd. Op het moment dat de brand, door kortsluiting, uitbrak was er een man aan het klussen aan het voertuig.  Of de man de kortsluiting zelf heeft veroorzaakt is niet bekend. De brandweer heeft het voertuig geblust en later met schuim de laatste smeulende resten gedoofd. Door de hevigheid van de brand hebben ook een aantal naastgelegen bomen het moeten ontgelden. Tijdelijk is de Argonweg in beide richtingen afgesloten geweest. Een groep kinderen die ,aangetrokken door de rookontwikkeling, vanuit de Literatuurwijk de Hogering overstaken om naar de brand te kijken zijn door een agent aangesproken op hun levensgevaarlijke gedrag. Vervolgens heeft een bergingsbedrijf het voertuig meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *