Nieuws

Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk

Zondagavond rond zeven uur heeft er een steekpartij plaatsgevonden in een flat in Verzetswijk.

Het incident vond plaats bij een flat aan de Kapitein de Langestraat. De politie heeft een Burgernet bericht verspreid om de dader op te sporen. Van de dader werd eerst gezegd dat hij kleding zou dragen lijkend op een politie-uniform. Later werd dit genuanceerd naar een lange polo met een vest en een zwarte bivakmuts. De verdachte is niet aangetroffen.

Voor het 25-jarige slachtoffer kwam behalve een ambulance ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam ter plaatse. Het slachtoffer raakte bij het steekincident lichtgewond en is na enige tijd naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar het steekincident.

9 gedachten over “Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk

 • in die flat is een “video bel systeem” ,zijn daar geen beelden van? breed zijn veel mensen…maar de kleding zou kunnen helpen

  Beantwoorden
  • Er is daar geen video belsysteem. Alleen een belsysteem.

 • ik heb daar een jaar of 10 geleden gekeken voor een woning, en daar was destijds zo een systeem dat je kon zien wie belde.

  Beantwoorden
 • je kan zien wie er staat klopt maar wordt niks opgenomen daar

  Beantwoorden
  • aha,,,,duidelijk Kees, dat was het waar ik me in vergist heb.

 • Ikhebpijn

  Deze link werd mij gestuurd door mijn broer. Ik ben de persoon op brancard, ik ben naar omstandigheden gezond.

  Zoals ik in de opmerkingen lees over een videosysteem, nee deze flat beschikt helaas over een kapot audio aanbel systeem.

  De verdachte kwam helaas ook nog is binnen samen met de pizzakoerier. Die was binnengelaten door iemand anders dan ik. (De pizzakoerier heeft hier niks mee te maken, laat dat duidelijk zijn, de aardigste pizzakoerier die je kan treffen)

  Het artikel is een beetje anders dan de aanklacht, het gaat om een relatief kleine gespierde man met een baard, met een BLAUW kartmasker, een politiejack maar zonder ”politie” logo op de schouder, een legerbroek en kisten. Deze persoon was precies gekleed zoals een politieagent, maar zonder het ”’politie” logo en zonder zo’n riem met attributen zoals de politie wel heeft. Heeft iemand iets gezien of gehoord, neem aub contact op met de politie, desnoods anoniem

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *