Kort nieuws

Stroomstoring in Parkwijk

Door een storing is zondagavond een groot deel van Parkwijk zonder stroom komen te zitten. 

De storing ontstond rond 20:50 uur. Het gaat om een gebied in Parkwijk Noord. Onder andere de Boomgaardweg, de Haagbeukweg en de Watercipresstraat zijn getroffen. Ook de ambulancepost aan de Boomgaardweg is getroffen. De storing heeft geen gevolgen gehad voor de operationele inzet van ambulances zo bevestigde een woordvoerder van GGD Flevoland.

Als oorzaak meldt Liander een spontane storing in een kabel. Een monteur is inmiddels ter plaatse. De netbeheerder meldt dat de storing rond 22:00 uur is opgelost.

Een gedachte over “Stroomstoring in Parkwijk

  • R.C. Winter

    Maandagavond 22 januari was, in tegenstelling wat Liander meldt, de openbare verlichting op de Boomgaardweg, Parkwijklaan en omliggende straten niet in orde. De Bongerdstraat is aardedonker. Hoezo opgelost? De uitval speelt al langere tijd, is eerder gemeld,maar nooit opgelost.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *