Kort nieuws

Aanrijding op kruising Evenaar met Atlasdreef

Op de Evenaar heeft maandagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. Inmiddels is gestart met een onderzoek naar de verkeersaantallen op de Evenaar. 

Het ongeval gebeurde rond 16:55 uur op de kruising van de Atlasdreef met het fietspad dat langs de Evenaar loopt. Een auto en een snorscooter kwamen daar met elkaar in botsing. Vermoedelijk is een voorrangsfout de oorzaak van het ongeval. Vanwege de regen hebben de opzittende(n) van de scooter tijdelijk geschuild bij de nabijgelegen pizzeria in afwachting op de ambulance.

Na controle door het ambulancepersoneel bleek niemand mee te hoeven naar het ziekenhuis.

Telling verkeer Evenaar

De komende weken wordt er met telslangen gemeten hoeveel verkeer over de Evenaar rijdt. Half februari, wanneer alle tellingen hebben plaatsgevonden, gaat een verkeersbureau aan de slag met de analyse van deze cijfers. Dit in combinatie met het maken van voorstellen tot verbeteringen op gebied van doorstroming en oversteekbaarheid.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *