Kort nieuws

Gewonden bij ongeval Spoorbaanpad

Donderdagochtend heeft op het Spoorbaanpad een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een fietser. Twee personen raakten daarbij gewond. De politie zoekt naar getuigen. 

Rond 08:10 uur kwamen ter hoogte van het Stadsweteringpad een fietser en een scooter met elkaar in botsing. De politie meldt dat daarbij twee personen gewond zijn geraakt. Politie Almere Stad heeft via Facebook een getuigenoproep gedaan. 

“Van één getuige hebben wij een verklaring kunnen opnemen en we zouden graag nog met andere getuigen in contact komen. Als u getuige bent geweest kunt u bellen met 0900-8844. U kunt het volgende registratie nummer 2018145543 aan de centralist doorgeven. Bedankt alvast!”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *