Nieuws

Scooterrijdster gewond na botsing met streekbus op Molengatpad

Woensdag heeft er aan het eind van de middag een ongeval plaatsgevonden tussen een scooter en een streekbus. 

Dat gebeurde omstreeks 17:25 uur op het Molengatpad in Waterwijk. Bij de oversteekplaats kwam het door onbekende oorzaak tot een botsing tussen de scooter, die in de richting van de Haringvlietstraat reed, en de streekbus die in de richting van het FBK Sportpark reed. De scooterrijdster raakte daarbij gewond en is later per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

In tegenstelling tot vergelijkbare ongevallen de afgelopen dagen ondervond het overige busverkeer dit keer verder geen hinder. Ongevalsanalisten van de politie zijn ter plaatse gekomen om het ongeval te reconstrueren en op beeld vast te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *