Kort nieuws

Scooterrijder gewond bij aanrijding Spoorbaanpad

Vrijdagavond heeft op de kruising van de Poortdreef met het Spoorbaanpad een aanrijding plaatsgevonden. Een persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 20:00 uur kwamen op de kruising een auto en een scooter met elkaar in botsing. De scooterrijder is door de klap gewond geraakt. Een trauma-arts uit Amsterdam is ingevlogen om medische assistentie te verlenen. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis in Amsterdam.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Vanwege het onderzoek is de Poortdreef richting de A6 enige tijd afgesloten geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *