Persberichten

Inklimmer aangehouden na snelle 112 melding

Vanmorgen is in alle vroegte een 38-jarige man uit Groningen op heterdaad betrapt op het moment dat hij via een dakraam probeerde een woning aan het Doetinchempad in te klimmen. De bewoner belde direct 112 waarna de verdachte in de omgeving van het Rijenpad kon worden aangehouden. Het woninginbrakenteam heeft de zaak in onderzoek.

Rond 06.00 uur zag een bewoner plotseling een man op zijn dak die probeerde via het openstaand raam de woning in te klimmen. Zonder een moment te twijfelen greep de man een bezem en wist hij met enkele goedgemikte porren de man van het dakraam weg te krijgen. De bewoner belde direct 112 gebeld en gaf een goed signalement en looprichting aan van de inklimmer. De meldkamer politie Flevoland dirigeerde direct meerdere eenheden naar het Doetinchempad. De verdachte was ondertussen weggelopen. In de buurt van het Rijenpad werd de man gezien en direct aangehouden. De verdachte, geen onbekende van de politie, is ingesloten en zit vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *