Nieuws

Vogelweg afgesloten na aanrijding

Op de Vogelweg tussen Almere en Lelystad heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Een deel van de Vogelweg is circa anderhalf uur afgesloten geweest.

Even na 16:00 uur kwamen op de kruising van de Vogelweg met de Wulpweg een vrachtwagen en een auto met elkaar in botsing. Voor zover bekend zijn twee personen naar het ziekenhuis gebracht. De auto raakte door de klap total-loss, de vrachtwagen raakte licht beschadigd.

DeĀ VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Vanwege het onderzoek en bergingswerkzaamheden is de Vogelweg geruime tijd afgesloten geweest tussen de A27 en de Dodaarsweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *