Nieuws

Drie aanrijdingen op Evenaar in uur tijd

Vrijdag de dertiende pakte slecht uit voor een aantal verkeersdeelnemers in Almere Buiten. Op de Evenaar vonden vrijdagmiddag in een uur tijd drie aanrijdingen plaats. 

Rond 14:00 uur kwamen op de kruising van het fietspad langs de Evenaar met de Kebajastraat een auto en een scooter met elkaar in botsing. Een persoon is nagekeken in een ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Centrum

Enkele minuten later vond er op de Evenaar opnieuw een aanrijding plaats. Ter hoogte van het centrum kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. Vermoedelijk was het een kop-staart aanrijding. Of er iemand naar het ziekenhuis is gebracht is niet bekend. Door het ongeval is de Evenaar richting de Buitenhoutsedreef enige tijd afgesloten geweest met een verkeersinfarct als gevolg.

Atlasdreef

Rond 14:50 uur kwamen op de kruising met de Atlasdreef een meisje op een fiets en een busje met elkaar in botsing. Het meisje is gecontroleerd in een ambulance. De Atlasdreef richting de Kalenderweg was enige tijd afgesloten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *