Nieuws

Persoon overleden na schietincident bij Odeonplaats

Bij een schietincident in het veld naast het Spoorbaanpad ter hoogte van de Odeonplaats in Stad is vrijdagmiddag een persoon om het leven gekomen. 

Nadat de melding rond 16.45 uur bij de hulpdiensten was binnengekomen werden direct meerdere ambulances, brandweerwagens en politie-eenheden die kant op gestuurd. Bij aankomst bleek dat het incident zich midden in het veld aldaar had afgespeeld. Even later kwam ook het Mobiel Medisch Team kwam met een helikopter ter plaatse. Ondanks een langdurige reanimatie is de persoon uiteindelijk ter plekke overleden. Naast het assisteren bij de reanimatie heeft de brandweer ook schermen geplaatst om het zicht van omstanders te ontnemen.

Een woordvoerder van de politie laat aan HV-Almere weten dat het waarschijnlijk gaat om een geval van suïcide. De politie doet verder onderzoek om daar uitsluitsel over te kunnen geven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *