Nieuws

Gewonde bij aanrijding Evenaar

Op de Evenaar heeft maandagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Een persoon is naar het ziekenhuis gebracht. 

Rond 08:20 uur kwamen op de kruising van de Evenaar met de Bintangweg twee auto’s met elkaar in botsing. Een auto komende vanaf de Bintangweg botste tegen een auto die over de Evenaar reed. Een persoon is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Geen busverkeer

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Vanwege het onderzoek en bergingswerkzaamheden is een deel van de Evenaar tijdelijk afgesloten geweest. Tot 09:00 uur was er geen busverkeer mogelijk van/naar de Stripheldenbuurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *