Persberichten

Straatrover op heterdaad aangehouden dankzij ‘Find My Device’

 

Dankzij ‘de app ‘find my device’ heeft de politie in de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 augustus een 31-jarige man uit Apeldoorn op heterdaad kunnen aanhouden voor een straatroof in Almere.

Omstreeks 23.55 uur moesten twee mensen (gegevens nog niet bekend) bij de Uithof in Almere Haven onder bedreiging met een mes hun telefoons, een tablet en een bromfiets afstaan. Doordat ‘find my device’ was geïnstalleerd op een van de apparaten, kon worden gevolgd waar de dader naartoe ging.

Zoektocht
Na een flinke zoektocht werd duidelijk waar de verdachte zich moest bevinden. Een hondengeleider kwam erbij. Na aanroepen kwam de verdachte tevoorschijn uit de bosschages. Hij bleek nog in bezit van beide telefoons en de tablet. De bromfiets werd later nog gevonden. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Foto: Screenshot app “Find My Device”

 

Een gedachte over “Straatrover op heterdaad aangehouden dankzij ‘Find My Device’

  • Hahaha sukkel!

    Goed voor hem !!!
    Jullie goed werk verricht!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *