Persberichten

Almeerse kentekendieven op heterdraad betrapt in Rosmolenstraat

Zondagmiddag zijn twee mannen, 20 en 22 jaar uit Almere, op heterdaad betrapt en aangehouden voor het stelen van kentekenplaten. Bij het onderzoek dat volgde bleek een van de mannen nog meer gestolen goederen in zijn bezit te hebben. Beide verdachten zitten vast. De recherche van Almere Stad heeft de zaak in onderzoek.
Agenten gaven een witte bestelbus in de omgeving van de Rosmolenstraat een stopteken en stelden een onderzoek in. Getuigen hadden via 112 de politie gebeld omdat ze de mannen kentekenplaten van een auto af zagen en halen en het niet vertrouwden. De kentekenplaten bleken van een auto uit de directe omgeving te zijn gestolen. Bij een van de verdachten werden goederen aangetroffen die van diefstal afkomstig waren. Alle aangetroffen goederen zijn in beslag genomen. Een van de verdachten bleek nog te worden gezocht voor een ander politiekorps. Ook de andere verdachte had nog wat tegoed. Tegen deze man stond nog een vonnis van een rechtbank open. Het onderzoek is nog in volle gang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *