Nieuws

Ongeval met vrachtwagen op A6

Op de A6 bij knooppunt Almere heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een auto. 

Het ongeval gebeurde rond 13:30 uur op de rijbaan richting Lelystad, voorbij de aansluiting met de A27. Door een onbekende oorzaak kwamen een auto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. Beide voertuigen kwamen in de middenberm terecht.

De auto belandde op zijn zijkant in de middenberm. Hulpverleners hebben de bestuurder uit de auto gehaald. Het is bij de politie niet bekend of er iemand gewond is geraakt. Een traumahelikopter die was opgeroepen is toen hij boven het ongeval vloog geannuleerd.

Vertraging
Door het ongeval staat in beide rijrichtingen een file van ongeveer 15 minuten. Inmiddels is gestart met de berging van de vrachtwagen en het herstellen van de schade. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat spreekt van “langdurige hinder beide rijbanen”.

2 gedachten over “Ongeval met vrachtwagen op A6

  • Waarom altijd met dikke letters “met een vrachtwagen” ???? Meestal schuld van personen auto, want die zitten altijd iets anders te doen dan auto rijden

    Beantwoorden
  • Tsjaa ik zag de melding voorbij komen op Mn lichtkrant.
    Er gebeuren wel vaker ongelukken daar,miss is wat rustiger de bocht door?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *