Kort nieuws

Brand in woning Martho Tongastraat

Zondagmiddag is er brand uitgebroken in een woning in de Stripheldenbuurt. Er raakte niemand gewond.

Rond 14:00 uur kreeg de brandweer een melding binnen van brand in een woning aan de Martho Tongastraat. Ter plaatse bleek er niemand thuis te zijn waarna agenten de deur hebben ingebeukt. De brand woedde in één van de slaapkamers en ging gepaard met flinke rookontwikkeling.

De politie heeft uit voorzorg de straat afgezet en omliggende woningen ontruimd. Nadat de brand was geblust is de woning geventileerd om de rook te verdrijven. De schade in de slaapkamer zou aanzienlijk zijn. Waardoor de brand is veroorzaakt is niet bekend.

2 gedachten over “Brand in woning Martho Tongastraat

  • De brandweer heeft de deur niet ingebeukt, maar dit is uitgevoerd door de politie!

    Beantwoorden
    • Ik heb het aangepast in het artikel. Bedankt voor uw reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *