Kort nieuws

Kind aangereden door auto in Muziekwijk

Donderdagmiddag heeft er rond 16:30 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een kind. Het kind is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De auto reed over de Louis Armstrongweg in de richting van de Pianoweg toen het bij een voetgangersoversteekplaats misging. Een kind stak plotseling de weg over met een aanrijding als gevolg. De politie en ambulance zijn vervolgens ter plaatse gekomen om de benodigde hulp te verlenen. Het kind is met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht.

De verkeers ongevallen analisten van de politie zijn ter plaatse gekomen om technisch onderzoek uit te voeren. Zo is er onder andere een remproef uitgevoerd met het betrokken voertuig. Ten tijde van de hulpverlening en het onderzoek is de Louis Armstrongweg in beide richtingen afgesloten geweest.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *