Kort nieuws

Ongeval met twee scooters en een voetganger

MOLENBUURT – Maandagmiddag rond half vijf heeft een ongeval plaatsgevonden op het Piet Moeskopspad, ter hoogte van Doe Mere. Een echtpaar reed op twee scooters achter elkaar richting de Polderdreef toen de vrouw tegen een voetganger botste, waarbij zowel de vrouw als de voetganger gewond raakten. De echtgenoot, die achter zijn vrouw reed, kon de scooter van zijn vrouw niet meer ontwijken en kwam ook ten val. De man liep daarbij verder geen verwondingen op.

Omdat de vrouw en de voetganger beiden aangaven last van het hoofd en de rug te hebben zijn beide personen op een wervelplank gestabiliseerd en voor onderzoek per ambulance naar het Flevoziekenhuis vervoerd.

 

Tekst: Jos van der Lelie 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *