Persberichten

Autobrand Stedenwijk mogelijk brandstichting

In de nacht van zondag 13 augustus op maandag 14 augustus vond op de Oldenzaalstraat een autobrand plaats. De politie heeft het vermoeden van brandstichting.

Rond 01.10 uur kregen politie en brandweer de melding van een autobrand. De auto, die geparkeerd stond op een parkeerterrein, raakte zwaar beschadigd. Na onderzoek bleek dat de brand vermoedelijk is aangestoken. De politie verrichtte direct een buurtonderzoek en er zal forensisch onderzoek plaatsvinden.

Heeft u informatie ?
De politie komt graag in contact met getuigen van de autobrand of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *