Persberichten

Aanhoudingen voor inbraak in woning Vivaldipad

Na de melding van een verdachte situatie, heeft de politie op maandag 7 augustus twee personen als verdachte van een woninginbraak aan het Vivaldipad aangehouden.

Rond 03.45 uur zag een alerte melder vier personen door de straat rennen en belde direct de politie. Deze ging snel ter plekke en zag vier personen lopen op de Remeaugracht met de kruising J.S. Bachweg. Bij het zien van de politie ging het viertal er vandoor terwijl ze goederen weggooiden.

Na een korte achtervolging, werd 14-jarige jongen uit Almere op de Fresco Balistraat aangehouden. Iets verderop werd een 17-jarige jongen Almere aangehouden. In de omgeving werden diverse goederen, waaronder jassen, tassen en een identiteitskaart gevonden op straat. De ID-kaart bleek van een bewoner aan het Vivaldipad. Hier was sprake van een inbraak en diefstal van jassen en tassen. De bewoners doen aangifte. De politie doet nader onderzoek.

3 gedachten over “Aanhoudingen voor inbraak in woning Vivaldipad

  • 14 Jaar….. Het staat er echt. Net als 03.45 uur. Maar het meest zorgwekkende is toch wel de daad; een ronde zaak. Waar moet dat toch heen met die gasten?

    Beantwoorden
  • Inderdaad 14 Jaar en wordt berecht als een kind. Wat moet daar van terecht komen en waar zijn de verantwoordelijkheden van de ouder(s)/verzorger(s) van dit tuig!!!! Je zou dit ettertje maar in je huis hebben gehad bij een inbraak grrrrrr.

    Beantwoorden
    • Weet je wel waar je het over hebt volgende keer doet jou kind hetzelfde oordeel nooit over een ander zonder daar zelf te hebben gestaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *