Nieuws

Aanrijding tussen twee scooters in Stedenwijk

Maandagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee scooters op de kruising van de Oeverpromenade met het Fontanapad. Een scooterrijder is als gevolg van de klap gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 08:45 uur botsten de twee scooters tegen elkaar. Vanwege mogelijke ernstig letsel van één van de scooterrijders werden meerdere ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Het ambulancepersoneel heeft ter plaatse beide scooterrijders in de ambulance behandeld. Eén van hen werd overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter werd geannuleerd.

De politie heeft ter plaatse verklaringen van getuigen opgenomen en technisch onderzoek gedaan naar de aanrijding. Als gevolg van de aanrijding was de kruising geruime tijd afgesloten voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *